dilluns, 25 d’agost del 2008

Google i els jocs olímplics


Durant totes les olimpiades el buscador Google ha estat il.lustrant la seva pàgina d'inici amb animalets als quals no els veia cap sentit.

M'estranyava que no sortissin les mascotes olímpiques perque són uns animals bastant ben trobats, cada una té un sentit per separat però totes juntes i en ordre en tenen un altre. Cada mascota és un animal d'un color relacionat amb els aros olímpics: la carpa blava, l'orenenta verda, l'ós panda negre i blanc i l'antílop groc i el vermell és la torxa. Les primeres sil.labes dels noms en xinès formen la frase "Beijing et dona la benvinguda" (Beijing huanying ni).

No ha estat fins ara que m'he adonat que Google ha fet servir els animals de l'horòscop xinès! Cada any xinès està dedicat a un animal, i les persones que neixen en aquell any tenen, més o menys, les característiques de l'animal en qüestió.
Conta una llegenda que, fa milers d'anys, el savi i filòsof Buda quan era a punt de morir, va fer una crida a tots els animals perquè l'anessin a visitar. Però solament se n'hi van presentar dotze, i per aquest ordre: la rata, el búfal, el tigre, la llebre, el drac, la serp, el cavall, la cabra, el mico, el gall, el gos i el senglar.

I en aquest dia de clausura olímpica han aparescut tots els animals, com en la crida del Buda.
M'agradat. al final, quan ho he entès.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Potser teniu alguna cosa a dir:

LES ENTRADES MÉS VISITADES DURANT LA SETMANA:

Les entrades més visitades

Trashumància 2011


Posidonia oceanica, la reina del Mediterrani

Avistament dofins llistat. Palafrugell maig 2011