dilluns, 22 de juliol del 2019

Viatge a Kènia. Un somni acomplert


Quan era jove i em preguntaven què volia ser de gran, sempre contestava que estudiaria veterinària i aniria a Kènia a salvar lleons. A la meva habitació hi havia fotos de cavalls (evidenment) junt amb jirafes, nyus, gazel.les i hienes. També els suricates, clar. Els Masais eren, en el meu imaginari, el principal poble a conèixer, amb els qui faria amistat i coneixeria la sabana en la recerca dels lleons.



Aquest mes de juliol he estat amb els masais cercant lleons....però només per fer fotos. Ja veurem si més tard es materialitzen altres projectes.

Clar que m'hagués agradat fer una ruta en cavall pel Masai Mara, però mai es pot tenir tot. Em conformo amb aquest fantàstic viatge organitzat, on he viscut amb els masais i hem pogut acampar al costat del riu Mara, envoltats d'hipopòtams i sentint les hienes a la nit. Un altre regal han estat les passejades a peu per la sabana, trobant rastres d'animals i plantes medicinals. Cebres, nyus, gazel.les i antílops envoltant-nos. Natura salvatge en un racó del planeta Terra.

L'objectiu de qualsevol turista de safari és aconseguir veure els "bigfive", els cinc grans: lleons, rinoceronts, lleopard, elefants i búfals. El lleopard no el van veure, però si dos guepards despistats seguint la pista dels cotxes.

La nostra base d'operacions era el campament d'ADCAM, una associació per al desenvolupament rural del poble d'en William. Allà tenen una escola i els beneficis que treuen del campament per a turistes, gestionats pels mateixos masais, els reverteixen en l'educació i manteniment dels nens i nenes.

Felicitat per la sabana.

Rebuda masai

Capvespre amb hipopòtams en el riu Mara.
Amb en William.

Petjada d'hipopòtam


Cara d'embobada tota l'estona. L'emoció de veure aquells animals en llibertat em feia plorar.



Ha estat un viatge curt però molt intens. Ho necessitava per començar una nova vida sola.

Camins



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Potser teniu alguna cosa a dir:

LES ENTRADES MÉS VISITADES DURANT LA SETMANA:

Les entrades més visitades

Trashumància 2011


Posidonia oceanica, la reina del Mediterrani

Avistament dofins llistat. Palafrugell maig 2011