dissabte, 29 de gener del 2011

Ole mi papi!!!!

El meu pare va arribar a Portbou a l'any 1963 i es va enamorar de l'Alt Empordà. Els seus dos fills van néixer a Portbou però la família es va instal.lar a Figueres per la Santa Creu del 1972. És una persona inquieta que sempre vol saber més coses. Va treballar per Figueres i porta la ciutat al cor, encara que ens ha transmès també l'amor pel seu poble natal: Porcuna, a Jaén.

El reconeixement que sempre ha rebut dels figuerencs ha estat un referent per a mi. L'altruisme que demostra sempre és difícil de superar. Des que es van casar, la meva mare l'ha acompanyat en tot.

Aquesta és una entrevista informal que li han fet al Canal Nord.



Quan van guanyar el concurs "Conocemos España" jo tenia 10 anys, el meu germà 8 i el meu cosí de Portbou devia tenir uns 15, i va gravar la final del concurs amb el seu casset Sony:

Recuerdo que la final la grabé con mi primer cassette Sony, que me compré con el primer dinerillo que me saqué en la vida dando clases en el verano... y junto al televisor, todo lo que duró el programa, no me aparté ni un momento... Con una cinta de cassette de la época, primera parte en la cara A, segunda parte en la cara B, incluso con comentario personal con voz de auténtico adolescente acneico, pero con toda la ilusión y el orgullo del mundo... 

1A PARTE DEL PROGRAMA (CARA A DEL CASETTE)

http://my.zyncro.com/files/CW1Ai8A

2A PARTE DE PROGRAMA (CARA B DEL CASSETTE)

http://my.zyncro.com/files/H$5SPgP

2 comentaris:

  1. ALI, tus palabras me han enternecido, y me han encantado. Veo que el sentimiento por mi tierra y por la tuya la has captado a la perfección.
    Solamente decirte que llegamos a Figueres en el 1972 per les Fires i Festes de Santa Creu.
    Te quiere tu papi

    ResponElimina
  2. Muchas gracias!
    Ya he corregido lo del año de llegada.

    ResponElimina

Potser teniu alguna cosa a dir:

LES ENTRADES MÉS VISITADES DURANT LA SETMANA:

Les entrades més visitades

Trashumància 2011


Posidonia oceanica, la reina del Mediterrani

Avistament dofins llistat. Palafrugell maig 2011