diumenge, 3 de març del 2013

Què hi ha darrera el circ?

Darrera la cortina de la pista del circ, què hi deu haver?....segur que em trobaria un món màgic...on els pallassos esperen fent bromes i els equilibristes exercicis. On darrera els cavalls els malabaristes fan cua, i els trapezistes esperen el seu torn ajudant als contorsionistes a cordar-se el vestit.

El món de llum i color devia continuar darrera la cortina....encara que des del seient semblava fosc i negre..

Sempre m'havia preguntat que passava darrera de la cortina, abans i després d'un número de circ, a on es posaven els mossos de pista per passar desapercebuts, a on anava el presentador quan desapareix i torna a aparéixer per un altre costat, què hi hi més enllà del meu seient?

L'any passat es va celebrar el primer Festival Internacional de Circ Ciutat de Figueres. El que diferencia aquest festival dels altres 15 festivals que fan en el món, és que porta a Figueres números de gran qualitat amb artistes que no han actuat mai a Europa.

Aquest any, la segona edició es va celebrar del 21 al 25 d'aquest mes de febrer, i, per esbrirnar el misteri del què hi ha darrera la cortina i ja que aquest any hi havia un número de cavalls russos, em vaig apuntar de voluntària.

Feia que no estava tan en contacte amb tan de públic des dels meus temps que treballava al Casino Castell de Peralada, als estius de la carrera. Em vaig quedar afònica el penúltim dia....coses de l'edat...

Doncs bé. Objectiu aconseguit: ja sé que hi ha darrera les cortines del circ.

Hi ha un món de llum i color a les enfosques, un món màgic on tothom dóna el millor de si mateix, en un desitg immens d'agradar i donar amor. Que tothom s'ho passi bé ! Fóra les preocupacions! I dins d'aquesta família fictícia, els voluntaris (en aquest cas) també fan la seva funció.



Aquí unes fotos amb els artistes:


Amb en Maksat:

Amb dos del trio Attar:

Amb els dels cavalls: la troupe Yakov Ekk:

Amb el Dire: en Genís Matabosch i uns quants voluntaris:



Una altre foto de voluntaris (la llum rosa de la carpa no fa les fotos gaires bones..)

Amb la meva neboda, en el carrussel:


I aqui uns videos on sortim els voluntaris:

A tv3:

http://www.tv3.cat/videos/4478051/El-circ-triomfa-a-Figueres

A Tramuntana TV:





1 comentari:

  1. ooooooooooooooooooooohhhhhhhh me encanta,,,,
    que suerte has tenido de participar en todo esto y poder ver lo que hacen detras de la cortina ,,esperando su turno para salir,,espiando al publico,,,mirando las reacciones.....que suerte la tuya,,,,,genial,,,

    ResponElimina

Potser teniu alguna cosa a dir:

LES ENTRADES MÉS VISITADES DURANT LA SETMANA:

Les entrades més visitades

Trashumància 2011


Posidonia oceanica, la reina del Mediterrani

Avistament dofins llistat. Palafrugell maig 2011