dilluns, 25 de març del 2013

Primavera

Els dies més llargs, el Sol escalfa una mica més, núvols, pluja, un altre cop Sol....inici de la Primavera. El camp ja està verd, han sortit els espàrgols, el bosc està ple de gent.
Amb el bon temps ve de gust sortir amb els cavalls.

Hem anat un parell de cops al riu i un altre dia, per l'altre costat, travessant la carretera. La Lola s'ha portat de meravella, pendent de mi, intentant picolar l'herba nova, trotant al meu costat, caminant davant meu amb pas ferm i decidit, bufant una mica a les coses noves. Encara s'espanta si una branca baixa li toca la grupa...fa uns salts que no m'agradaria estar a sobre d'ella en aquell moment...Cal una mica més de pa-ciència per ensenyar-li que no passsa res.

Des que va arribar, a la Lola no li agrada relacionar-se amb els altres cavalls. Va passar dos mesos sola, però en un padock envoltada dels que serien els seus companys de camp, per tres bandes (a l'altres hi ha el camí). Un cop va estar amb els companys de camp, va atemoritzar a les dues eugues amigues, i va mantenir a ratlla els altres cavalls. La Lola té la patada fàcil. En Terraprim, cada dia els cavalls passen d'un camp del matí a un altre camp a la tarda. Tots menys la Lola. No ha volgut anar-hi cap dia.

Durant aquest hivern, amb l'ajuda de la Mestre, vaig fer aquesta manta de pantalons reciclats, combinats amb retalls de la cortina del quarto de dormir i una bufanda que em van regalar:



















I aquesta primavera l'he pogut estrenar... Sembla que digui: anem o quèeeee?




Les passejades donen oportunitat de pasturar herba nova i diferent a la de cada dia:



Flors de primavera...depuratives i bones pel fetge




Descobrint coses noves



Què, venen o què? Ens esperem lluny perque a la Lola no li agraden gens els cavalls "desconeguts".

L'expedició de dissabte, Cavalls de Terraprim, sense ferradures, sense embocadures, alguns sense sella, altres sense muntar....a passeig!!!

Com ho farem per travessar el riu?.....la resposta...a l'estiu...

I avui m'ha enviat un missatge la Sofi de Cavalls de Terraprim per dir-me que la Lola ha passat, per primer cop, de camp, amb els seus companys!!! Fantàstic!.

Altres primaveres:

- Amb la Garbosa, 2011
- Amb l'Avatar, al 2010
- Article a l'Empordà, 2012






1 comentari:

  1. MACU.....MACU.....
    QUE TE VAYA TAN BIEN TODO EL RESTO DEL AÑO

    ResponElimina

Potser teniu alguna cosa a dir:

LES ENTRADES MÉS VISITADES DURANT LA SETMANA:

Les entrades més visitades

Trashumància 2011


Posidonia oceanica, la reina del Mediterrani

Avistament dofins llistat. Palafrugell maig 2011