divendres, 25 d’abril del 2008

Fires i Festes de la Santa Creu



Avui han començat unes altres Fires de Figueres. Ostrens! sembla que cada any les fan més aviat. No sé què passa amb el temps. Hem anat a la cercavila i al pregó.





Però el que volia escriure i descriure la introducció d'un nou animal a casa. En aquest cas una cadella de teckel femella que es va trobar la veïna plena de garrapates.

La veïna ja té un gos i una gata, i està cuidant el gos de l'altre veïna, que, temporalment no el pot tenir a casa.

I, és clar, a on a d'anar a parar el gos? a la gossera? noooooo, a ca l'Alícia.

I el nen s'ha encarinyat de la gosseta i la veritat és que la gosseta sembla que ho sàpiga i el segueix a tot arreu, i se li posa als peus i tot. I això que és una merda de gossa de menys d'un mes. Es increïble!!

Però aqui hi viuen la Duna Litoral i la Bibibutx, és a dir, la fox terrier i una gata europea atigrada normal i corrent. La Duna no pot ni veure la gosseta. Quan la veu posa la cua entre les cames i marxa al trot cap al costat contrari de la casa. S'estima més ser lluny de la gosseta. Si estic al menjador no es mou del meu costat i no deixa de mirar cap on es troba la gosseta.



La bibibutx es passa el dia fora de casa, però també està molt en el pati. Ahir la Bibi bufava la gosseta. Avui ja se li ha deixat acostar una mica. Evidentment la gosseta la segueix a per tot, i ella s'escapa.

És un trasbals. No sé si s'acostumaran a tenir un nou animal. Crec que la Duna ho passarà malament un temps o, tal com és, més d'un temps.

Aniré infomant.

3 comentaris:

  1. I don't speak Portugese (Si, hablo espanol un poco!) Your pictures are beautiful. I'm fascinated by the horse ranch pictures AND the beautiful shot of the sea. (Sus fotos son bellas. Me fascina las escenas del rancho Y del mar!)

    ResponElimina
  2. pj:

    no es portugues, el idioma es català.

    ResponElimina
  3. ep, ali, endavant amb el blog, és molt guapu!!

    ResponElimina

Potser teniu alguna cosa a dir:

LES ENTRADES MÉS VISITADES DURANT LA SETMANA:

Les entrades més visitades

Trashumància 2011


Posidonia oceanica, la reina del Mediterrani

Avistament dofins llistat. Palafrugell maig 2011