dimarts, 11 de febrer del 2014

La jirafa i l'Arca de Noé



I va arribar el dia en que Noé es va donar compte que l'Arca s'havia quedat petita. L'Arca oferia unes garanties de navegació en aquell mar immès, provocat pel diluvi d'uns dies enrera. Els animals estaven bé, tan bé que s'havien reproduit i l'Arca es feia petita.

L'objectiu era repoblar la terra un cop aquesta s'aixugués. Els animals que sobreviurien haurien de ser els més sans, els més forts i sobretot, sobretot, tal com estava escrit, s'havia d'evitar l'incest.

No es podia permetre que germans o cosins s'aparellesin entre si durant la seva estança a l'Arca. La Natura havia de seguir el seu curs, o, dit d'una altre manera, a l'Arca s'havia de forçar el que passaria a la natura.

La única opció de supervivència pels animals
fóra tirar-los per la borda, abandonar-los a la seva sort en el mar...

Pèro Noé era més pràctic, i així li havia estat ordenat:  alguns xais, porcs, gallines, ànecs, cèrvols i daines, i els unicorns de la imatge, van formar part de la cadena tròfica, és a dir, es van convertir en menjar per altres animals de l'Arca.



Ara Noé tenia el cas de les jirafes, que havien tingut dos cries. La més gran, un mascle, era imponent per la seva edat, el petit, en Marius, estava totalment sa, però no creixia tant fort. També era un mascle, estava "repetit"..

Va pensar en els lleons, ja feia dies que protestaven perque tenien gana....


Ja us podeu imaginar com acaba la història. La versió moderna la podeu trobar  AQUI

Noé:  Zoo de Copenhagen

Arca: Asociación Europea de Zoológicos y Acuarios (EAZA)

Mar: altres zoos i centres no membres de l'EAZA. Milers de veus que signen peticions en contra, particulars rics i associacions animalistes.


La discusió està servida.

A mi personalment em molesta molt els titulars de la premsa. Aquesta és una imatge de la recerca de les paraules "jirafa marius" en Google, avui. La majoria dels mitjans es limiten en la part macabre del assumpte. A mi m'agradaria que aquests diaris publiquessin el número de porcs que s'assessinen cada dia en els escorxadors catalans.....

5000 porcs. Cada dia. I ni una triste esquela. Ni pels pollastres, ni els conills, etc.










Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Potser teniu alguna cosa a dir:

LES ENTRADES MÉS VISITADES DURANT LA SETMANA:

Les entrades més visitades

Trashumància 2011


Posidonia oceanica, la reina del Mediterrani

Avistament dofins llistat. Palafrugell maig 2011